2012. január 26., csütörtök

Varga Péter: Husserl és a Logikai vizsgáló - Jelenlegi ára: 2 460 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén vásárolja meg a termékre! Husserl és a Logikai vizsgálódásokA könyv listaára: 3000 Ft. Leírás:
1901-ben jelent meg először Edmund Husserl és általában a modern filozófia egyik fő műve, a Logikai vizsgálódások (Logische Untersuchungen), amelynek megjelenésével született meg egy alapvetően új filozófia, a fenomenológia. A most megjelenő kötetben a mű bőséges szemelvényeit találhatjuk meg, amelyeken keresztül a fenomenológia módszerével és a husserli filozófia alapfogalmaival (intencionalitás, kategoriális szemlélet) ismerkedhetünk meg. A válogatott - az ötödik és a hatodik vizsgálódás legfontosabb paragrafusait, Husserlnek a mű egészéről írt önismertetőjét, valamint az 1929-ben megjelent Formális és transzcendentális logika 27., a Logikai vizsgálódásokat értelmező paragrafusát közreadó - szövegkiadást Dieter Lohmar kommentárja, valamint magyar filozófusok (többek között Bacsó Béla, Schwendtner Tibor és Vajda Mihály) nyolc kísérő tanulmányai követik. Az írások érintik a fenomenológia elő- és utótörténetét (Husserl filozófiájának kapcsolata Kanttal, Heideggerrel valamint Derridával a fenomenológiai mozgalom korai szakasza), a fenomenológia és az analitikus filozófia lehetséges kapcsolódási pontjait, valamint az életmű egészének fényében értelmezik a Logikai vizsgálódásokat. A kiadványt a husserli corpus további vizsgálatában eligazító tematikus és válogatott irodalomjegyzék zárja. Az utóbbi években megélénkült magyar Husserl-recepció újabb állomása minden nagyobb filozófiai gyűjteménnyel bíró könyvtár számára beszerzésre javasolt. ISBN: 978-963-236-235-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 14. 00-19. 00; Péntek: 14. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában vásárolja meg a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 460 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 16:02
. Varga Péter: Husserl és a Logikai vizsgáló - Jelenlegi ára: 2 460 Ft