2011. június 29., szerda

Grafikus / Junior Art Director (m / f):
Péter Pál és Mary egy a tulajdonos által vezetett teljes körű szolgáltatást nyújtó ügynökség székhelye Berlinben van. 1998 óta, mi szolgálja különböző vállalatok egész Németország minden téren a kommunikáció, a külső kommunikáció, reklám-és márkamenedzsment, online és offline.
Erősítése érdekében a grafikus csapat, keresünk azonnali

Grafikus / Junior Art Director (m / f).

Elvárjuk Öntől, biztonságos érzés a kreativitás és a jó design. Legalább ugyanennyire fontos a fogalmi gondolkodás és a munka és a jó szervezés. Ha kell mind a csapat, és függetlenül és autonóm módon és a munka egyedül, nyugodtan mondhatja, hogy megbízható és rugalmas. A kreativitás és az ellátás még nem ellentétek. A legnagyobb grafikus programok tetszik a zsebében, és úgy érzi, mind az analóg és a digitális világban otthon és tudja, mi tesz egy igazán jó képernyő design.

Előfeltétele a befejezett szakmai gyakorlatot, vagy egyetemi diplomát a kreatív területen. Ideális esetben van ügynökség tapasztalattal.
Ott várja Önt változatos tevékenységek és változatos ügyfelek dinamikus ügynökség és a család csapat.

A meggyőző alkalmazása, beleértve a munka mintákat (!!!), egy lehetséges kezdő időpontját és a fizetés elvárásainak, kérjük, küldje meg a lehető leghamarabb

bewerbung@ppam.de

vagy

Peter Paul és Mary
Attn: Anja Eckstein
Wieland Strasse 43
12159 Berlin