2011. szeptember 24., szombat

Blaupunkt Hamburg MP57 gyönyörű állapot!! Olcsóbb! - Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Hőn szeretett autósrádióm (CD-m) ami egy Blaupunkt Hamburg MP57, eladó lett. Nagyon sok hasznát vettem a Bluetooth miatt, ugyanis így van kihangosító is, és  CD lejátszó, rádió és az USB-vel a pendrive-ről is lejátszik. Mindegy hogy MP3 vagy wma, megszólal minden. Egy évet használtam kb, de most is olyan mint az új. Tokkal-vonóval, mindene megvan USB-kábel, doboz, papírjai.
A specifikációja:
Méret
1 DIN
Maximális teljesítmény
4 x 45
Levehető előlap
Igen
Mp3 lejátszás
Igen
Ekvalizer
Van
Kijelző színe
Fehér
Betűk színe
Fekete
Gombsor megvilágítás színe
Kék
Távirányító az alapcsomagban
Nincs
ID3 Tag
Van
Támogatott audió kodekek
MP3
Van
WMA
Van
Csatlakozók
USB csatlakozó
Van
Aux bemenet
Van
MOSFET erősítő csatlakozó
Nincs
Adatátvitel
Bluetooth
Van
Kártyaolvasó
Nincs
CD
CD-R / CD-RW kompatibilis
Van
CD Text
Van
Ismételt és véletlen lejátszás
Van
Rádió
RDS tuner
Van
Bluetooth kihangosítás USB csatlakozás Aux bemenet Mindez korrekt áron! Paraméterek: Aux bemenet: igen Bluetooth: igen CD meghajtó: igen CD-TEXT kezelés: igen Erősítő kimeneti jelszint: 3 V Garancia: 2 év Gombsor szín: Piros Grafikus kijelző: igen Gyári kijelző vezérlés: nem iPOD támogatás: opcionális Kijelző szín: Fehér Levehető előlap: igen Méret: 1 din MP3 lejátszás: igen Multikormány vezérlés: opcionális Óra: igen RCA kimenet: opcionális RCA kimenetek száma: 3 pár RDS: igen Távirányító: opcionális Teljesítmény: 4 x 45 W USB csatlakozó: igen WMA lejátszás: igen Így is ismerheted: Hamburg MP 57, HamburgMP57
A sokoldalú új készülék legfőbb büszkesége a beépített Bluetooth rendszer, amelyet csak párosítani kell a telefonnal az első használat alkalmával. Ettől kezdve az autórádió és a mobiltelefon automatikusan felismerik egymást, amint a telefont bekapcsoljuk a gépkocsiban. A telefon alapvető funkcióit így közvetlenül a rádión keresztül kezelhetjük - például hívás fogadásához vagy elutasításához csak annyit kell tennünk, hogy megnyomjuk a megfelelő, a telefon jeleivel ellátott gombokat a rádió előlapján. A Hamburg MP57 készülékhez egy könnyen üzembe helyezhető kihangosító mikrofon is tartozik, amely kitűnő hangzást biztosít, miközben beszélgetőpartnerünket az autó hangszóróin keresztül halljuk.
A Hamburg MP57 fehér fényű, teljesen grafikus kijelzője megkönnyíti az egész rendszer kezelését és jelentősen hozzájárul a vezető széleskörű tájékoztatásához: a háromsoros kijelző mutatja a beérkező hívásokhoz tartozó telefonszámokat és pofonegyszerűvé teszi, az MP3 lejátszási listák és mappák közötti böngészést. A zeneszámokat és mappa neveket nemcsak hogy szövegesen meg lehet jeleníteni, de közvetlenül el is lehet érni és ki lehet választani - és ehhez nem kell a lejátszást megszakítani. A hangberendezés kényelmi tulajdonságainak ilyen széles skálája ebben az árkategóriában nagyon ritka.
A megszokott Blaupunkt minőséget nyújtó rádió zavartalan zenei élményt biztosít. A hagyományos zenei CD-n kívül a felhajtható előlap mögött ügyesen elbújtatott CD meghajtó MP3 formátumú zenei fájlok lejátszására is alkalmas, a rádióhoz pedig közvetlenül lehet csatlakoztatni a hordozható lejátszókat. Az új Blaupunkt Hamburg MP57 ezen a területen is a legjobb feltételekkel indul: kivezethető USB-csatlakozó - vagy előlapi AUX-in csatlakozó is megtalálható rajta.
Végül, de nem utolsó sorban a kimeneti csatlakozók teljeskörű választéka növeli ennek a hangforrásnak a vonzerejét, függetlenül attól, hogy tervezi-e a teljes rendszer bővítését nagy teljesítményű erősítőkkel (a négycsatornás előerősítő-kimenetbe), vagy aktív mélyládával (sub out).   Semmi nem áll tehát útjában annak, hogy a kommunikációt is segítő Hamburg MP57 alapkészülék hangzását további bővítményekkel javítsuk.



Jelenlegi ára: 30 000 Ft

Az aukció vége: 2011-10-01 16:44
. Blaupunkt Hamburg MP57 gyönyörű állapot!! Olcsóbb! - Jelenlegi ára: 30 000 Ft