2011. december 24., szombat

Thomas TakeAlong Sodor Percy Vidámpark Karira - Jelenlegi ára: 13 000 Ft


Sziasztok! Most egy újszerű, elsőkézből való (a Fiam unokatestvéréé volt) Thomas-os szettre licitálhattok. (Take Along Percy Vidámparkja/Percy Cirkusza/Sodor Vidámpark/Percy Carnevál/Percy Carnival/Sodor Carnival). A matricái is szépek, lsd. fotó. A játék mérete Szél: 45, Mag: 40, Hossz: 123 cm.
Az aukció tárgya csak a pálya (Thomas és Percy nélkül), de a nyertesnek, ha szeretné a mozdonyokat felteszem zárt aukcióra.
Elnézést a zárt aukcióért, szeretném megnézni az értékeléseit, aki jelentkezik az aukcióra (nehogy végül ne vegye meg a licitáló). Kérem csak olyan jelentkezzen, aki tényleg vásárolni akar. Elsőkörben megígértem valakinek, kérem türelmeteket, míg Ő jelentkezik. Azért bátran jelentkezzetek, mert lehet, hogy a Tiétek lesz. Az árból nem szeretnék engedni, mert így is nagyon alacsony. A játék nagyon népszerű.
Személyes átvételre Budapesten, a VII. (Blahához közel), XIII. (Lehel térnél) és XIX. kerületben, illetve a 3-as metró teljes vonalán van lehetőség! Gyere el személyesen és ne vidd el, ha nem felel meg a leírásnak!
Postázom is!
Jó licitálást!



Jelenlegi ára: 13 000 Ft

Az aukció vége: 2011-12-23 10:14
. Thomas TakeAlong Sodor Percy Vidámpark Karira - Jelenlegi ára: 13 000 Ft